Uusi hoidokki hoitolaamme

Kävimme tänään Varkaudessa. Kuopion torilta oli löytynyt pulu jonka paikallisen vartiointiliikkeen työntekijä meinasi lopettaa omien sanojensa mukaan ”vääntämällä niskat nurin”. Onneksi tilanteen huomasi pariskunta joka otti pulun hoiviinsa ja soitti meille. Nyt Jaakko -nimen saanut pulu tutustuu kahteen muuhun hoitopuluun meillä Mikkelissä omassa häkissään ja parin päivän tutustumisen jälkeen Jaakko pääsee tilavaan häkkiin kavereidensa seuraan. Vartiointiliikkeen työntekijä ei meidän mielestämme ole pätevä ihminen päättämään onko eläin lopetettava vai ei. Eikä vartiointiliikkeen työntekijä käsittääksemme ole oikea ihminen lopettamaan eläimiä kivuttomasti. Jaakko -pulu on muuten terve, mutta sen jalka on hieman venähtänyt. Kuvassa Jaakko tutustuu kahteen muuhun puluun verkkoaidan välityksellä. Kohta Jaakko pääsee samaan häkkiin ja keväällä koittaa vapaus terveenä!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *