Tervetuloa Elämäni Eläimet ry:n sivustolle!

Hoidossa ollut varpuspöllö valmiina vapautukseen.

Elämäni Eläimet ry:n toimipaikka on Mikkelissä. Yhdistyksemme toimintaan kuuluu loukkaantuneiden tai muuten hädänalaisten luonnonvaraisten eläinten hoito ja auttaminen. Lisäksi pidämme luentoja mm. kouluissa ja leireillä ja opastamme ihmisiä puhelimitse luonnonvaraisiin eläimiin liittyen.

Toimintamme on vapaaehtoistoimintaa eli emme saa työstämme palkkaa. Pyrimme hankkimaan varoja mm. kirpputorimyynnillä, mutta suuri osa kustannuksista katetaan edelleen omasta kukkarosta. Suurin menoerä on polttoaine, sillä ”eläinkeikkoja” on ympäri Etelä-Savoa. Eläinten ruokinta- ja lääkintäkulut ovat myös huomattava menoerä. Paras palkinto luonnonvaraisten eläinten hoidossa on kuitenkin nähdä hoidossa olleen eläimen vapautuminen terveenä takaisin luontoon!

Olemme hakemassa rahankeräyslupaa koska tarvitsemme ehdottomasti suuren ulkohäkin petolintujen ja oravien treenaukseen luontoon palautusta varten. Tarvitsemme myös pakettiauton eläinten kuljetusta varten. Jos toivottavasti saamme rahankeräysluvan, kerromme siitä heti näillä sivuilla sekä osoitteessa https://www.facebook.com/jampanelainhoitola/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *