Jäsenrekisteri Yhdistysavain -palveluun

Elämäni Eläimet ry siirtyy käyttämään Yhdistysavain -palvelua jäsenrekisterin ylläpitoon. Manuaalinen jäsenkorttien tulostus ja postitus on vienyt liikaa aikaa ja valitettavasti Posti on hukannut osan postitetuista jäsenkorteista. Vuoden 2024 jäsenmaksuista lähtien jäsenkortit lähetetään digitaalisena tilauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon. Myös jo aikaisemmin vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneille lähetetään digitaalinen jäsenkortti. Palvelun avulla jäsenrekisterin ylläpito helpottuu ja aikamme vapautuu yhdistyksen ydintoimintaan eli eläinten hoitoon.

Vuoden 2023 jäsenmaksu nyt tilattavissa!

Vaikka onkin vasta lokakuu, laitoimme myyntiin vuoden 2023 jäsenmaksut. Valittavana on perusjäsenmaksu sekä kannatusjäsenmaksu. Löydät tuotteet ”Kauppa” -sivulta. Niille vuoden 2022 jäsenmaksunsa maksaneille jotka eivät ole vielä saaneet jäsenkorttia, lähetämme vuoden 2023 jäsenkortin.

Elämäni Eläimet ry:n rahankeräyslupa

Yhdistyksellämme on toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa. Alla tiedot luvasta ja maksuohjeet.

Lupa nro: RA/2021/936
Kerätyillä varoilla katetaan eläinpelastusauton käytöstä aiheutuvia kustannuksia, hoitoeläinten lääkintä- ja ruokintakustannuksia sekä eläinten hoitoon tarvittavien tilojen ja tarvikkeiden rakennus- ja hankintakustannuksia.

Tilin omistaja: Elämäni Eläimet ry
Tilinumero: FI60 5271 0420 3922 10
Maksun viitenumero: 18115

KIITOS!

Mikkelin vesilintujen talviruokintavastuu Elämäni Eläimet ry:lle

Elämäni Eläimet ry allekirjoitti sopimuksen Mikkelin kaupungin kanssa vesilintujen ruokinnasta. Sopimus alkoi 1.11.2019. Ruokintapaikka on edellisten vuosien tapaan Saksalan kaupunginosassa. Aiemmin ruokintapaikkaa hoitanut Mikkelin Citysorsat ry antoi vetovastuun yhdistyksellemme eikä itse enää hoida ruokintaa. Ruokintapaikalle tehdään muutamia muutoksia, mutta pääsääntönä on se, että kaikki eläimet ovat tervetulleita.

Verkkokauppa on avattu!

Yhdistyksemme verkkokauppa on avattu. Löydät linkin kauppaan yläpalkista. Samalla koko sivustomme siirtyi SSL -salaukseen eli sivustolla surffailu on turvallista.

Kaupan kautta voit helposti liittyä yhdistyksemme jäseneksi. Tilaa tuote ”Jäsenmaksu 2018” niin liityt jäseneksi ja saat jäsenkortin haluamaasi osoitteeseen. Kaikki jäsenmaksuista saatavat rahat käytetään yhdistyksemme toiminnan ylläpitämiseen.

Lintuhäkkien siivousta

Häkit joissa on asukkaita siivotaan joka toinen päivä. Tiuhti nauttii omasta mielestään huomaamattomasta tarkkailustaan siivoojan olkapäällä.

Puhtaus on villieläinhoitolassa tärkeää. Linnut kakkivat kohtalaisen paljon ja on kaikilla mahdollisilla keinoilla estettävä mahdollisten tautien leviäminen hoitolassa ja hoitolasta ulkopuolelle.